Funny log:
<Dooku> am draci !
<Rabbit1> bine ca n`ai râie
Section Românã
<@MartYanu2> tu stii ca eu am citit
<@MemeStoica> Ce
<@MartYanu2> am citit ultima opera a lui liiceanu
<@MemeStoica> Si ce dak ?
)
* MemeStoica is now known as TheEmperor
<@MartYanu2> foarte reusita sa stii, mi-a placut cum reuseste el sa puna in evidenta fenomenologia data de determinarea generala...
<@MartYanu2> asta mi s-a parut ceva exhaostiv
<@TheEmperor>
) =)) zici ca esti Toparceanu asa vorbesti
<@MartYanu2> eu dupa ce am citit ultima lui opera mi-am dat seama ca scoate la lumina una dintre temele lui predilecte cum ar fi contingenra cum ar fi aporia moralitatii
<@MartYanu2> sau cum ar fi toate terminologiile in general chintesenta eternului feminin care scoate la lumina tot ce este mai frumos
<@TheEmperor> lol
)
<@MartYanu2> si tu stii ca a mai scos in 96
<@MartYanu2> foarte buna si aia
<@TheEmperor> da
<@MartYanu2> mi-a placut cum apodictic vorbim pune chintesenta lucrurilor in evidenta exaostiva a lumii...
<@MartYanu2> asta mi s-a parut o dingringolada totala as putea spune
<@MartYanu2> intelegi ce spun?
<@TheEmperor> da ma incerc
<@TheEmperor>
)
<@MartYanu2> lol
<@TheEmperor> =))
<@MemeStoica> Ce
<@MartYanu2> am citit ultima opera a lui liiceanu
<@MemeStoica> Si ce dak ?

* MemeStoica is now known as TheEmperor
<@MartYanu2> foarte reusita sa stii, mi-a placut cum reuseste el sa puna in evidenta fenomenologia data de determinarea generala...
<@MartYanu2> asta mi s-a parut ceva exhaostiv
<@TheEmperor>

<@MartYanu2> eu dupa ce am citit ultima lui opera mi-am dat seama ca scoate la lumina una dintre temele lui predilecte cum ar fi contingenra cum ar fi aporia moralitatii
<@MartYanu2> sau cum ar fi toate terminologiile in general chintesenta eternului feminin care scoate la lumina tot ce este mai frumos
<@TheEmperor> lol

<@MartYanu2> si tu stii ca a mai scos in 96
<@MartYanu2> foarte buna si aia
<@TheEmperor> da
<@MartYanu2> mi-a placut cum apodictic vorbim pune chintesenta lucrurilor in evidenta exaostiva a lumii...
<@MartYanu2> asta mi s-a parut o dingringolada totala as putea spune
<@MartYanu2> intelegi ce spun?
<@TheEmperor> da ma incerc
<@TheEmperor>

<@MartYanu2> lol
<@TheEmperor> =))
well mai sunt cativa totusi prin "viata" pe acolo si am vazut ca o parte din cei din vremurile bune mai umbla si pe aici... deci sunt sanse sa mai vada posturile
aici ma refer la etherfast , zmolensky , nIckmenza , kogito , R|P , si lista poate continua ( cand imi mai aduc aminte de cei ce erau odata )
aici ma refer la etherfast , zmolensky , nIckmenza , kogito , R|P , si lista poate continua ( cand imi mai aduc aminte de cei ce erau odata )
eu sper sa ii prind macar cu un pm si sa mai vb ca altadata cand era chiar amuzant pe aci ...
dupa o zi de ajutat pe toata lumea ne retrageam ca sa zic asa in lumea noastra plina de fun ... kickuri, banuri, mistouri si tot ce tinea de un timp distractiv ...
parca imi aduc aminte si de tine spidel ...
dupa o zi de ajutat pe toata lumea ne retrageam ca sa zic asa in lumea noastra plina de fun ... kickuri, banuri, mistouri si tot ce tinea de un timp distractiv ...
parca imi aduc aminte si de tine spidel ...