Section Românã
Salutare,
Uite ca s-o mai trezit cineva... Si, dupa cum spuneam, suntem balcanici, a dat cu... bota in balta! Nu de alta, da' se apropie craciunul, fratilor, si... iara o sa fim beti! Macar atunci sa mai lasam si noi flood-urile si sa ne mai scuteasca si ei de gline sai kline...
Hahaha, din fericire eu nu ma pot imbata, ca... imi trebe cam multi din aia ca banii! Si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere
Noah, ca sa zic ceva bun acia... imi spune cineva care e diferenta dintre g-line si k-line?
Insectuta, vitoare Drosophila Melanogaster (daca o lua salarul)
Uite ca s-o mai trezit cineva... Si, dupa cum spuneam, suntem balcanici, a dat cu... bota in balta! Nu de alta, da' se apropie craciunul, fratilor, si... iara o sa fim beti! Macar atunci sa mai lasam si noi flood-urile si sa ne mai scuteasca si ei de gline sai kline...
Hahaha, din fericire eu nu ma pot imbata, ca... imi trebe cam multi din aia ca banii! Si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere

Noah, ca sa zic ceva bun acia... imi spune cineva care e diferenta dintre g-line si k-line?
Insectuta, vitoare Drosophila Melanogaster (daca o lua salarul)

K:line - Este o "linie" setata in configurarea serverului care te impiedica sa te mai conectezi/sa folosesti (la) acel server.
G:line - Este e o "linie" care te impiedica sa mai te conectezi/sa folosesti (la) oricare dintre serverele retelei (in cazu nostru Undernet.org)
------
Daca ai K:line pe un server nu poti sa te mai conectezi la acel server.
Daca ai G:line nu poti sa te mai conectezi la nici un server de Undernet.