Pentru români

here you can make posts that do not belong in other forums
MartYanu.
Posts: 38
Location: Truly not earth

Post by MartYanu. »

Razvanet wrote:In primul rand cservice adminii nu prea au treaba cu aceasta sectiune de forum...cred ca sunt cel mult 3 sau 4 maxim care vin pe aici si nu sunt moderatori de aceasta sectiune prin urmare nu cred ca au avut ceva de facut, a doua chestie care vreau sa spun este ca ma bucuram tare mult daca nu exista un back up pentru funny logs, inca o data in opinia mea acel subiect este o porcarie totala si mas bucura sa fie sters definitiv.

Noroc
Razvanet, daca tu crezi ca se ocupa decat 3 - 4 admini maxim de forum cred ca te inseli amarnic... oricum, iti spun eu ca nu sunt doar 3 - 4.

Noroc.
The new project will be published, IRC Security.

MartYanu.
Posts: 38
Location: Truly not earth

Post by MartYanu. »

Razvanet wrote:In primul rand cservice adminii nu prea au treaba cu aceasta sectiune de forum...cred ca sunt cel mult 3 sau 4 maxim care vin pe aici si nu sunt moderatori de aceasta sectiune prin urmare nu cred ca au avut ceva de facut, a doua chestie care vreau sa spun este ca ma bucuram tare mult daca nu exista un back up pentru funny logs, inca o data in opinia mea acel subiect este o porcarie totala si mas bucura sa fie sters definitiv.

Noroc
Razvanet, deci pe forum nu sunt 3 sau 4 admini care verifica si fac modificari si tot felul, iti spun eu ca sunt mai multi.
The new project will be published, IRC Security.

User avatar
Razvanet
Posts: 406
Location: Toronto,Canada

Post by Razvanet »

Ok, pe prim plan nu era necesar sa te repeti pentru ca posturile sunt aproape la fel si a doua chestie este, eu nu ma insel deloc ba chair mai exact sunt numai 3 Moderatori pe acces forum care in acelasi timp sunt si Cservice Admini, daca nu ma crezi da click pe Memberlist care este chiar deasuprea si o sa vezi un grup de Moderatori/Administratori ai acestui forum, acolo gasesti o lista de toti care lucreaza la acest forum, numai ei pot sa stearga sau sa modifice posturi si topice dupa acest forum, nu exista moderatori ascunsi care sterg topice din umbra, daca vrei sa mergi si la siteul de cservice si sa te uiti la lista de membri, uitete la Admini si vei vede cati dupa lista aceea sunt si pe lista de Moderatori de aici dupa forum, dupa aceea vei vedea ca si fiecare sectiune a forumului are 3 sau 4 moderatori care se ocupa specific de sectiunea aceea, si deobicei ei nu se baga la alte sectiuni decat in cazuri rare...nici nu mai zic sa stearga o sectiune majora fara sa intrebe un administrator, deci nu mai e rost sa discutam despre asta asa ca asculta ca ce spun e corect.

Bafta,
Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be because you have only one life and one chance to do all the things you want in life.

DumbGirL
Posts: 69
Location: USA

Post by DumbGirL »

Razvanet wrote:Ok, pe prim plan nu era necesar sa te repeti pentru ca posturile sunt aproape la fel si a doua chestie este, eu nu ma insel deloc ba chair mai exact sunt numai 3 Moderatori pe acces forum care in acelasi timp sunt si Cservice Admini, daca nu ma crezi da click pe Memberlist care este chiar deasuprea si o sa vezi un grup de Moderatori/Administratori ai acestui forum, acolo gasesti o lista de toti care lucreaza la acest forum, numai ei pot sa stearga sau sa modifice posturi si topice dupa acest forum, nu exista moderatori ascunsi care sterg topice din umbra, daca vrei sa mergi si la siteul de cservice si sa te uiti la lista de membri, uitete la Admini si vei vede cati dupa lista aceea sunt si pe lista de Moderatori de aici dupa forum, dupa aceea vei vedea ca si fiecare sectiune a forumului are 3 sau 4 moderatori care se ocupa specific de sectiunea aceea, si deobicei ei nu se baga la alte sectiuni decat in cazuri rare...nici nu mai zic sa stearga o sectiune majora fara sa intrebe un administrator, deci nu mai e rost sa discutam despre asta asa ca asculta ca ce spun e corect.

Bafta,
Razvanet, cam ai dreptate, 90%
Moderatorii POT sa mdifice posturi si sa stearga topicuri doar in cazul in care topicul se repeta sau contzine material care nu are nici o legatura cu acest Forum. Nu ai specificat asa ca ma bag si eu in seama.
In fine, schimbatzi subiectul, nu a sters nimeni aceasta sectiune. Start discussing IRC related things or things that interest you.

Best Of Luck.
You Only See What Your Eyes Want To See

MartYanu.
Posts: 38
Location: Truly not earth

Post by MartYanu. »

uhm, se poate... desi exista moderatori din "umbra" dar nu iti sunt dezvaluiti tie si care doar administratorii forumului si nu numai ii pot vedea ca sunt useri.
Acum putem termina discutia.
Regards, MartYanu.
The new project will be published, IRC Security.

User avatar
LordMike
Posts: 54
Location: dev/null

Post by LordMike »

Am lipsit mult timp si vad multe schimbari (una ar fi ca nu mai e "Section Romana" :( ). Btw, vazusem undeva iar aducanduse vorba de hackerii romani si de faptu ca nu ne punem inteligenta la bataie. Asta cam asa e, exista multi romania capabili care nu sunt descoperiti si traiesc toata viata cu un salariu mizer cu o viata mediocra pe un santier de constructii sau ceva de genu...
Si... inca ceva, e o mare diferenta intre hackeri si crackeri? Stiti care-i aia? Hackerii sunt aia care, la viata lor, au mai si citit, care "ne" ajuta, care sunt prietenosi si care, in cele mai bune cazuri, ajung sa lucreze pentru firme mari, sa testeze programe si sa descopere buguri in securitate etc... De mentionat, de asemenea, ca hackerii sunt aia care mai stiu si ceva programare. Crackerii sunt aia care nu au nici cea mai vaga idee de programare, nu au citit in viata lor nimic legat de asa ceva, se uita la o linie de cod in orice limbaj de programare ca la caractere din limba chineza si care folosesc programe deja facute de altii si le folosesc pentru a patrunde in mod ilegal in anumite sisteme si pentru a face stricaciuni. De aceea, este recomandat sa folositi un firewall. Linuxul si derivatii acestuia (*nix family) sunt cele mai "scanate" de bug-uri in securitate sisteme, insa folosirea Windows nu va scapa de toate pericolele.
Regards,
LordMike
[img]http://www.danasoft.com/sig/NeverM0re.jpg[/img]

Ts
Posts: 8
Location: Romania

Post by Ts »

LordMike in ziua de azi mai ales in Romania orice persoana care foloseste IRC-ul si are un PsyBNC si un root se da mare hacker! In privinta securitati suntem aproape cei mai buni...
Made in future...

User avatar
Getodacul
Posts: 185
Location: Dacia, Sarmisegetuza

Post by Getodacul »

Ts nu prea ai dreptate cu securitatea! In afara romaniei 90% din calculatoare sunt cuplate la internet pe cand in Romania proportia cam e inversa! Din aceasta cauza nu o sa auziti prea des de sisteme romanesti sparte!
[img]http://www.geocities.com/yukfoitdfhsedrtewr645756hbfgt765/tancul.jpg[/img]
Drive defensively; buy a tank.

Mervin
Posts: 20
Location: Bucharest, Romania

Post by Mervin »

Probabil vechea sectiune a fost stearsa din cauza faptului ca semana mai mult a sectiune "Pentru romanii mitocani ce fac din forum o mahala de prost gust" ... Mai bine ganditi-va la asta... oricum, probabil mai bine sa bagau niste moderatori romani si stergeau posturile de prost gust lasandu-le pe cere decente... nu stiu... multe posturi sunt sterse fara nici un motiv... de ce n-ar fi si topicuri intregi sterse? eh... si io, haz de necaz, o viata buna va doresc...
Regards,
Mervin

User avatar
YounGun
Posts: 164
Location: Bucharest, Romania

Post by YounGun »

Lamuriri in privinta vechii "Romanian Section": Baza de date a fost "corupta" si in momentul de fata Simba incearca sa recupereze informatiile pierdute. Deci v-as ruga sa nu mai fiti paranoici si sa continuati discutiile pe un alt subiect. Eenie m-a rugat sa va spun asta, datorita faptului ca ea nu stie romana.
[img]http://wiki.castlecops.com/images/f/f6/MVPLogo1w.gif[/img]

User avatar
sirAndrew
Posts: 760
Location: Romania

Post by sirAndrew »

La ce ne puteam astepta! Cum s-a intamplat ceva rau care nu tine de greseala una cum romanii o iau razna si au impresia ca e o intreaga conspiratie in jurul lor, ca toata lumea ii uraste si ca ii crede prosti....wake up and smell the coffee dudes! Nu va apucati sa aberati pe aici, si sa faceti anumite teorii nefondate....Daca dumbgirl, pentru care garantez ca este sursa sigura si Eenie au zis asta inseamna ca asa e! Ce tot va plangeti aici...continuati discutia despre irc....De fapt aceasta sectiune este la fel la toate celelalte...se discuta despre, irc, undernet probleme userilor etc cu singura exceptie ca este in romana.....si asta pentru a-i ajuta pe cei care nu se descurca in engleza! Sectiunea romana nu este un loc de chat intre useri unde sa vorbeasca urat despre membrii undernet si unde sa planuiasca noi contra-atacuri pentru presupusa conspiratie impotriva romanilor.
Daca vreti fondati o organizatie non-guvernamentala, non-profit cu scopul umanitar de a ajuta la shimbarea opniei publice a strainilor despre romani...nu poluati forumul si mintile altora cu aberatiile voastre...
sirAndrew @ Undernet.org

8 years on this forum and i'm still the #1 poster around.

User avatar
evi|one
Posts: 211
Location: Netherlands

Post by evi|one »

Btw, nu exista moderatori in "umbra" cum a sugerat cineva mai sus. Toti moderatorii sunt perfect vizibili. In afara lor mai pot sterge posturi cativa forum admini, care intr-adevar sunt 3-4 (myself included). Nu stiu numarul exact si mi-e lene sa caut acum.
I am a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

User avatar
Razvanet
Posts: 406
Location: Toronto,Canada

Post by Razvanet »

Ok ce ar fi sa nu mai discutam despre hackeri deloc pe aceasta sectiune ? nic ce fac nici cine sunt nici cine sa da nu stiu ce...duar tineti la subiectul asta la fel ca si pe sectiunea veche...altceva nu se poate discuta decat cat de nenorociti sunt niste romani ?
Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be because you have only one life and one chance to do all the things you want in life.

User avatar
simba
Posts: 209
Location: UK, Cambridge

Post by simba »

Sorry guys,

The forum isnt a place for chit chat , its a place for IRC discussions and topics about IRC or other internet related topics.

Therefore im going to close this section in a few days.

If you guys wanna chat please do it online.
[img]http://www.uk.eu.undernet.org/simba_sig.gif[/img]

Irku
Posts: 206
Location: bucharest

Post by Irku »

Simba, we need a section! we're quite a few .ro-s here and we came to know each other, to ask ans give help. We learned how to behave in an international community (or tried to), met a lot of ppl, gave a lot of help and so on. In my opinion, you should let us have our section. As a romanian moderator, Dumbie could remove any inadequate post.

Mervin, de ce nu te muti tu in Ungaria, de ce nu te faci ungur? Ti-ar sta mai bine ungur. Sau portorican. Ca tara oricum nu ti-o iubesti.
LordMike: cracker = om care decompileaza executabile, folosid n principal w32dasm (un proggie pt crackeri :) si o gramada de cunostinte de matematica.
hacker = dude care stie programare, dar nu cat un cracker. El stie mai mult scripting langs (bash, perl, vbs, mirc chiar) si profita de bugurile existente in diferitye sisteme pentru a castiga drept de scriere. DECI: crackerul umbla cu exeuri si hackerul cu protocoale. Ce poate fi mai simplu de atat ? Tu confundai doar lamerii cu crackerii.[/b]