Avartar problem

Section dedicated to supporting users with forum questions / comments and to report any abuse.
User avatar
Crosswing
Posts: 69

Avartar problem

Post by Crosswing »

Hello.

I've finally created an avartar for myself but I can't seem to upload it. I've tried uploading from my machine and from another page, but still no luck. And I get some error messages:

Code: Select all

Warning: copy(./images/avatars/upload/1525391574446a451457bb4.png) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 491

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 493

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/home/undernet/www/www.undernet.org/htdocs/forum/includes/page_header.php on line 494


Any help is appreciated.
Dead account, don't bother contacting.
Image

User avatar
Etherfast
Posts: 276
Location: Bucharest

Post by Etherfast »

Hey there.

I seem to get the same error message when trying to UPLOAD an avatar on the forum's website.
I tried to upload the avatar over my FTP server, and just point out the link, and it worked. You can try that, and make sure your avatar meets the required size (80X80X15KB)

Still, have no idea why are we experiencing that error, I'm just showing out an alternative.

Good luck.

[Later edit]
No, seems it won't work. There are no errors when pointing out the link, just that the script isn't copying the image from the web, and you get to have no avatar.
Perhaps one of the galleries would help? :P
Etherfast

User avatar
Crosswing
Posts: 69

Post by Crosswing »

Nah, I like mine better. :)
Thanks anyway!
Dead account, don't bother contacting.
Image

User avatar
sirAndrew
Posts: 760
Location: Romania

Post by sirAndrew »

It seems to be a problem with the uploading function. Maybe the chmod of the images folder has been changed, or the permissions in the forum configuration to upload an avatar has been set to NO.

I`ll contact and admin and we will solve it.
sirAndrew @ Undernet.org

8 years on this forum and i'm still the #1 poster around.

User avatar
lemuel
Posts: 408
Location: Southeast Asia, Philippines

Post by lemuel »

If you can't upload an avatar yourself try using the Remote Avatar just paste the link of the avatar you want. Like what Etherfast said be sure your avatar meets the required size.
I love Maria Katrina Rey

User avatar
Crosswing
Posts: 69

Post by Crosswing »

I've tried that too. It says that profile was succesfully updated and then I'm redirected, but nothing really happened.
Dead account, don't bother contacting.
Image

User avatar
lemuel
Posts: 408
Location: Southeast Asia, Philippines

Post by lemuel »

I wonder if there are users out there who's experiencing this problem at present. Crosswing your avatar is fine now. :wink:
I love Maria Katrina Rey

User avatar
Etherfast
Posts: 276
Location: Bucharest

Post by Etherfast »

I think he can see that for himself and there's no need to re-open a more than one month old topic.

If issues will occur, a new topic will be opened.

Cheers ;)

Image
Etherfast