It is currently Thu Mar 23, 2017 3:23 am

All times are UTC [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Undernet error [320]
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 6:16 pm 

Joined: Sun Aug 22, 2010 6:07 pm
Posts: 1
Hi, I have a problem. Every time I try to connect to any undernet server, I receive this error:

[320] Please use identd. Contact your shell admin for instructions.
Closing Link: alaskas by Helsinki.FI.EU.Undernet.org (G-lined)

I think the problem comes from my router. Please advise me what i should do to fix this. What settings should I change? (Mirc and router, if possible).
When connecting to Undernet without using the router, I have no problems, it works. However, I have to connect to the internet by using the router. ( the router is a SMC7004VBR, I use the latest version of Mirc).

Thanks.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Undernet error [320]
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:24 am 
User avatar

Joined: Thu Apr 28, 2005 3:03 am
Posts: 111
Location: Virginia, USA
You need to open port 113 on your router. If you don't know how to do this, this page should help:

http://portforward.com/english/routers/ ... IdentD.htm

Hope that helps,
MrEen



_________________
The bigger fish.
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: