It is currently Sat Mar 25, 2017 10:44 am

All times are UTC [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hello
PostPosted: Wed Nov 15, 2006 9:54 am 
User avatar

Joined: Sun Aug 01, 2004 9:22 pm
Posts: 639
Location: Backyard
Hello, is it just me or to everyone works undernet.org forum to slow? because it barely works, i mean pages are loading very slow and though i have a good connection and other pages are loading quick and nice, anyone who knows what's happening?



_________________
"A wise man writes down what he thinks, a stupid man forgets what he thinks, a complete idiot punishes himself for what he thinks."
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 15, 2006 8:56 pm 
Cservice Official
User avatar

Joined: Tue Sep 28, 2004 8:15 pm
Posts: 276
Location: Bucharest
This is already being discussed internally ;)
The staff always notices things before the regular users.



_________________
Etherfast
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 15, 2006 11:53 pm 
User avatar

Joined: Sun Aug 01, 2004 9:22 pm
Posts: 639
Location: Backyard
i see, though each question related to undernet forums will be discussed in here and thats why i asked this question in here, because i thought one of you (moderators or forum admin(s)) would reply to this post with their answer and apparently you are one of them, but this isn't the answer i have been expected and if it's being discussed this issue internally, i'd appreciate it if you'd let me know what happened why it was loading so slow the pages on undernet forums et cetera, of course till then probably the issue will be solved by you guys who maintain this website :)

Your sincere,
Spidel.



_________________
"A wise man writes down what he thinks, a stupid man forgets what he thinks, a complete idiot punishes himself for what he thinks."
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:52 am 
Senior Cservice Admin
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2003 2:47 am
Posts: 564
Location: Hamilton, New Zealand
Heh, Etherfast meant we don't know what happened yet, and have been asking the same quesiton ourselves.



_________________
xplora @ undernet.org
Past Co-ordinator
Undernet Channel Services Committee
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 06, 2006 12:45 am 
Undernet Webmasters
User avatar

Joined: Thu May 04, 2006 10:52 pm
Posts: 3
The box has been experiencing attacks.

We will likely be looking at a number of options, such as moving it to another host and/or some phpBB and apache tweaks. I will try and keep everyone posted as it happens.

As always, suggestions are welcome! Sorry about this everyone, believe me I know it sucks. :o


-Frank


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 10, 2006 11:36 pm 
User avatar

Joined: Sun Aug 01, 2004 9:22 pm
Posts: 639
Location: Backyard
now seems to be ok, because apparently now the pages are loading quickly :) hopefully it'll remain like this again for a long time, thank you for the ones who worked so hard to bring it back as it was.



_________________
"A wise man writes down what he thinks, a stupid man forgets what he thinks, a complete idiot punishes himself for what he thinks."
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: