It is currently Sun Dec 15, 2019 5:25 pm

All times are UTC [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: still the same problem (Unknown command )
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 8:30 am 

Joined: Mon Mar 13, 2006 3:44 pm
Posts: 4
hi there
My topic has been locked, so i'm trying it again.
Still cannot login to X in undernet, getting the answer :

X@CHANNELS.UNDERNET.ORG Unknown command

i've tried all the things you recommended , but nothing seems to work.
Could it be that X is down or so??


Hoping for an answer....
Greetings from holland :) Mammie


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 12:28 pm 
Senior Cservice Admin
User avatar

Joined: Sun Jul 06, 2003 2:47 am
Posts: 564
Location: Hamilton, New Zealand
The problem is in your aliases, if you are unable to find it, then only other option is to erase your mirc settings, and mirc and clean install it. This is not the advise I like giving, a better option is since you can't find the error in your aliases, you will have to get a frind to find it.

Please do not re-open topics that have been answered.



_________________
xplora @ undernet.org
Past Co-ordinator
Undernet Channel Services Committee
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron